Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/desnelleijzers.nl/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

Trachitol Trophy

Vorige week vond de Trachitol Trophy plaats. Tijdens deze vierdaagse wordt er gestreden om het algemeen klassement en het punten klassement.

Donderdag startte de vierdaagse in Enschede, hier werd zowel in de topdivisie als de beloftendivisie een erg harde strijd geleverd. Ondanks diverse aanvallen, kwam er geen kopgroep tot stand. Edwin sprokkelde een aantal punten bij elkaar door in de eindsprint als 17e te finishen. Johan haalde een 15e plek in de topdivisie, door zich in de eindsprint tussen de treintjes van de sprintersploegen te mengen.

De tweede wedstrijd vond plaats in Utrecht, Jasper zat bij de beloftendivisie in de kopgroep, helaas werd deze groep in de laatste ronde teruggepakt door het peloton.  Edwin sprintte vervolgens naar een 8e plek. Rick finishte net buiten de top 20. In de topdivise wist een grote kopgroep rond te gaan, waardoor veel rijders vroegtijdig de wedstrijd moesten staken, waaronder ook Henriek en Johan.

Zaterdag trok het peloton naar Hoorn. Bij de beloftendivisie bleef er een kopgroep uit de greep van het peloton, helaas moesten ook Rick en Edwin de kopgroep  laten gaan. Bij de topdivisie hield Johan knap stand tussen de sprintersploegen, en haalde een nette 13e plek.

Met drie dagen koers in de benen werd de finale in Groningen een ware uitputtingsslag. Daarnaast moesten de rijders nog een aantal ronden extra rijden (topdivisie 150, beloftendivisie 120). Rick eindigde tijdens de eindsprint voorin het peloton. Bij de topdivisie eindigde Johan in een sterk uitgedund peloton op de 14e plek.

 


Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/desnelleijzers.nl/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/builder/src/Builder/ElementTransform.php on line 182

Team WBB Dakkapellen

© 2019 Team WBB Dakkapellen, website ontwikkeld door Blue Side