Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/desnelleijzers.nl/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

Over het team

Talent is goed, karakter is beter

Onze schaatsers

Henriek van Milligen

28 jaar, Hulshorst

Over Henriek

Henriek komt nu voor het 2e jaar uit in het A-peloton na een flink aantal jaren als B-rijder. Vorig seizoen heeft Henriek in de wedstrijden, met name op kunstijs, laten zien het niveau goed aan te kunnen. We hopen komend seizoen Henriek weer met regelmaat in de kopgroepen terug te zien.

Ruurd Dijkstra

27 jaar, Nijeholtwolde

Over Ruurd

Ruurd komt nu voor het 5e jaar uit in het A-peloton. Ruurd is in de zomer actief als inline skater met name op de lange afstanden en heeft hierbij op internationaal niveau medailles behaald (brons op het EK 2018). Ruurd is tactisch sterk, en vormt hiermee een mooie aanvulling op het team.

Johan Knol

29 jaar, Bakkeveen

Over Johan

Met het uitkomen van inmiddels het 8ste seizoen als A-rijder is Johan de ervaren rijder in het team. In het verleden heeft Johan meerdere keren een podiumplaats behaald. Ook dit jaar gaat de doelstelling zijn om weer een op het podium te eindigen.

Onze beloften

Jasper Bugter

24 jaar, Arnhem

Over Jasper

Jasper komt voor het 2e jaar uit in het B-peloton. Jasper heeft vorig jaar de stap gemaakt van het wielrennen naar het marathonschaatsen en van deze keuze heeft hij absoluut geen spijt. Jasper kijkt erg uit naar het nieuwe seizoen. Vorig jaar heeft Jasper met een 29e plaats in de Alternatieve Elfstedentocht laten zien ook de 200 km aan te kunnen. Doel is om ook op kunstijs een stap te maken en opnieuw op natuurijs mooie resultaten te laten zien.

Gijs Boer

19 jaar, Nijmegen

Over Gijs

Gijs gaat dit seizoen starten aan het 3e seizoen in het B-peloton. De kracht van Gijs zit in het altijd blijven rijden en dat hij een echte teamplayer is. Doelstelling voor komend seizoen voor Gijs is om op de juiste momenten mee te zitten in de kopgroep.

Edwin Korenberg

20 jaar, Kamperveen

Over Edwin

Vorig jaar heeft Edwin door een valpartij  in de openingsmarathon een groot deel van het seizoen aan de kant gezeten met een gebroken sleutelbeen. Uiteindelijk heeft hij nog wel een aantal mooie resultaten behaald met een 5e plaats in Heerenveen en een 39e plaats op het ONK (150km) op de Weissensee.

Edwin gaat het 3e Seizoen bij de B-rijders in met de doelstelling nog een stap te maken en mee te doen voor de podiumplaatsen.

Rick van Hemert

Over Rick

Rick komt voor het tweede jaar uit bij de B-rijders. Met name op de Weissensee liet hij met een 32ste plaats bij de Alternatieve Elfstedentocht zien naast talent ook over karakter te beschikken.

Rick is enthousiast en gedreven en hoopt stappen te maken op kunstijs en samen met het team successen te boeken bij de beloftencompetitie.

Onze teammanager

Teunis Westenbroek

28 jaar, Uddel

Over Teunis

Teunis is door de stichting gevraagd om de coaching van de rijders op zich te nemen, inmiddels is die rol uitgebreid naar teammanager.

In de rol van teammanager is Teunis het aanspreekpunt voor de rijders en de bestuursleden van de stichting.

Hierbij is de doelstelling het realiseren van een omgeving waarin de schaatsers zich verder kunnen ontwikkelen en een team vormen in en rondom de wedstrijden

Bestuur Stichting de Snelle Ijzers

Lisette de Ruiter-Theunissen

Voorzitter

Heeft jarenlang een eigen luxe parfumerie gerund en runt nu samen met haar man het bedrijf Greenwood-Liev B.V. (medesponsor schaatsteam) Werkt als Business Developer Executive voor franchise organisatie fit20

Mark Wagemans

Bestuurslid extern

Advocaat vastgoed en medeoprichter IJzer vastgoedadvocaten (medesponsor schaatsteam)

Robert van der Ham

Penningmeester

Eigenaar van der Ham Teken- & adviesbureau (medesponsor schaatsteam)

Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/desnelleijzers.nl/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/builder/src/Builder/ElementTransform.php on line 182

Team WBB Dakkapellen

© 2019 Team WBB Dakkapellen, website ontwikkeld door Blue Side