Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/customer/www/desnelleijzers.nl/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 115

Een nieuw ritme

Door Johan Knol

Acht februari reed ik de spannendste wedstrijd uit mijn leven. Nog nooit had ik zoveel spanning gevoeld tijdens een koers.
Echter ging

de spanning niet over de wedstrijd….

Twee dagen later op 10 februari kreeg ik het mooiste cadeau van mijn leven, onze dochter Jade was geboren.
Mijn leven draaide ineens niet meer om sporten. De periode voor de geboorte van Jade had ik de wedstrijden op de Weissensee al overgeslagen, een lange periode in het buitenland is natuurlijk niet wenselijk in zo’n bijzondere periode.

Het is een bijzonder gevoel om vader te zijn. De focus voor de sport was dan ook niet aanwezig. Ik wilde niks missen van ons nieuwe wondertje en ik was dan ook de gehele maand februari niet meer met sporten bezig geweest.
Het gebrek aan training werd natuurlijk direct afgestraft tijdens de finale in Leeuwarden, dit was zoals te verwachten geen spectaculaire afsluiting van het seizoen voor mij.

Inmiddels zijn we weer een paar weekjes verder en hebben we heel wat meegemaakt in de wereld met de komst van het Corona-virus. Voor mij vliegt de tijd gelukkig voorbij, ik probeer het drukke gezinsleven van zes personen te combineren met het hervatten van de trainingen. Deze trainingen combineer ik nu met mijn dagelijkse leven door op de fiets naar het werk te gaan. Helaas zijn er ook geen wielerwedstrijden deze zomer, dit vind ik normaal gesproken erg leuk en dit zorgt voor extra trainingsmotivatie. Naar verwachting zal de eerste competitie pas 24 oktober zijn, dit probeer deze dat maar als richtpunt aan te houden. De weg hierna toe zal voor velen een vraagteken zijn.

Voor mij zal het vooral een periode worden van veel genieten van mijn gezin, ik wil zo min mogelijk missen van onze dochter. En tussendoor kijk ik uit naar 24 oktober om de schaatsen weer onder te binden, het roze pak weer aan te trekken en te schitteren met onze mooie ploeg!


Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/desnelleijzers.nl/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/builder/src/Builder/ElementTransform.php on line 182

Team WBB Dakkapellen

© 2019 Team WBB Dakkapellen, website ontwikkeld door Blue Side